• 0492/64.12.22
  • tsdancexplosion@gmail.com
  • Veerle / Laakdal

| MAAK KENNIS MET ONZE LESGEVERS

Talle


"Do it with passion
or not at all"


Dochter van Carine en sinds een paar jaar de drijvende kracht achter T's Dancexplosion, samen met haar mama. Dansjuf van de kleinste tot de grootste danssterren. Talle geeft al sinds haar 12 jaar les en weet ondertussen wel van aanpakken. In haar lessen draait het niet om hard te zijn voor jezelf , maar vooral om plezier te hebben in wat je doet. En dat dan zo goed mogelijk te doen, zonder enige druk. Zelf heeft ze al ervaring opgedaan in de sportschool te Hasselt waar ze gedurende 5 jaar dans als specialiteit gevolgd heeft. Momenteel werkt ze als juf in het lager onderwijs. Sinds ze nog maar net kon lopen, kon Talle ook dansen! Hip hop is haar dada, maar ook in modern en andere stijlen kan ze zichzelf perfect vinden. Dans zit in haar hart en nieren en ook dit zal ze doorgeven aan al haar leerlingen/dansers. Al onze dansers zijn dol op juf Talle! Kom ook eens meedoen en genieten van haar ongelooflijk enthousiasme.

Carine


"Je mist 100% van de dingen
die je nooit probeert!"


Oprichtster van toenmalige dans- en groepslesschool 'FITCLUB' (nu T's Dancexplosion) in 1996. Startte haar sportcarriére in 1992 als lesgeefster step, aerobics, tae Bo, BBB, slide en dans. Later kwamen daar zumba en spinning bij. Ze maakte alle evoluties mee die je in de fitnessbranche kan bedenken en kan dus buigen op zeer veel ervaring. Gaf in 2017 de fakkel definitief door aan haar dochter Talle, die nu het grootste aandeel in de lessen heeft.

Laurine


"Wacht niet op een zonnige dag,
wees het zonnetje zelf met je lach"


De beste vriendin van juf Talle. Ze besmet alle kinderen met de dansmicrobe. Laurine danst al van toen ze net 2,5 was, haar hele lijf straalt dans uit. Al is ze ook een zeer bedreven in een andere sport: boksen! Zorg dus maar dat je geen ruzie met haar krijgt! Met Laurine in de les is het altijd pure fun. Ze houdt er van de kinderen aan het lachen te brengen en ze tegelijkertijd de dansles van hun leven te bezorgen. Laurine is eerder het stoerdere hip hop type, maar heeft eveneens een balletopleiding gehad en kan goed overweg met veel andere stijlen. Snel die dansschoenen aan en op naar die fun-lessen met Laurine!

Jessy


"Je kan alles tot het
tegendeel bewezen is"


Jessy Ferauche, overdag in een uniform als politieinspecteur in onze hoofdstad en 's avonds in sport outfit als sportinstructeur. Ze omschrijft zichzelf vooral als goedlachs en gedreven. Sinds september 2009 is ze non-stop ZUMBA instructor en sinds mei 2018 is ze eveneens STRONG by Zumba instructor. Haar favoriete uitdrukkingen zijn 'No pain no gain', 'What doesn't kill you makes you stronger' en 'Don't stop till you get enough!'. Ze is instructor in ZUMBA step , BODYPUMP LesMills , PILOXING knockout , PILATES , PARTYROBICS en PARTYROBICS Bodyshape. Ook heeft ze nog opleidingen gedaan in Fiesta , Dance , Fit&Shape , Yoga , Core , Challenge , Battle, Step en Yogirya. Zoals je kan zien kom je niets te kort bij ons Jessy!

Magali


"Dromen is leuk, maar ze doen
uitkomen nog leuker"


Makkelijk voor te stellen: "Passie voor modern en musical". Als kleuter zette ze reeds haar eerste danspasjes in de moderne les. Magali is groot geworden met modern,, ze ademt het uit, en weet dus als geen ander hoe ze dit in een les moet overbrengen. En ze heeft daarbuiten een grote liefde voor alles wat met musical te maken heeft.. Net als Talle volgde ook Magali de specialisatie dans in de sportschool van Hasselt. Zij zal met heel veel liefde en geduld haar grote passies overbrengen op onze modern, modern wedstrijd en musical-dansers.. Haar lessen worden niet gegeven op enkel de typische muziek , maar Magali gebruikt ook remakes van leuke musicals met een touch van klassieke muziek. Zij leert haar dansertjes de basis van modern, lenigheid, houding, uitstraling,... En probeert in de musicalles echte sterren van hen te maken. Maar net als de andere juffen, wil ook juf Magali dat de dansers zich vooral amuseren. En dat doen ze! Toch?

Kirsten


"Je weet niet wat je kunt...
tot je het probeert"


Kirsten is sinds 2014 intensief bezig met groepsfitnesslessen, eerst als deelneemster en ook al snel als lesgeefster. Wat ooit begon als 1 uurtje
per week, groeide al snel uit tot een passie, waarbij ze merkte dat ze heel graag ook voor de klas stond om de voordelen die ze zelf ontdekt had bij pilates door te geven aan anderen. Ze volgde dus een opleiding tot instructor en geeft ondertussen al vijf jaar les op verschillende locaties. Naast pilates is ze ook gecertifieerd als ClubJoy Yoga instructor. Overdag verdeelt ze haar aandacht tussen een voltijdse job als ingenieur en haar twee zonen van 18 en 20.

Virginie


"Live life to the fullest"

Al vanaf de eerste kleuterklas is dansen haar grote passie! Hiphop, girly hiphop, ragga, urban, salsa… zijn de stijlen die ze danst. Virginie geeft al sinds 2015 dansles en in 2021 heeft ze voor het eerst kennis gemaakt met t’s dancexplosion. In dat jaar is ze begonnen met danskampen geven, maar vanaf dit jaar kan je haar ook iedere maandagavond terug vinden in de dansschool. Ze coacht dan het wedstrijdteam “UniTy" en geeft de les ragga. Alle hiphop en ragga dansers vanaf het middelbaar kunnen bij haar les komen volgen. Elke les opnieuw wordt ze instant gelukkig als ze de gezichten van haar dansers ziet. Dit geeft haar telkens weer zoveel extra motivatie om haar passie en enthousiasme over te brengen aan hen.

Flore


"Never miss a chance
to dance"


Hey hey! Ik ben Flore. Mijn passie voor dans is ontstaan rond mijn drie jaar door het volgen van verschillende danslessen in deze geweldige dansschool. Het is ondertussen echt mijn tweede thuis geworden. Jezelf kunnen zijn tijdens de dansles en genieten van elk moment is het allerbelangrijkste voor mij. Los gaan op een echt musical nummer, mijn moderne techniek trainen of net coole hip hopmoves dansen... Ik doe ze alle drie even graag! Naast dans spelen mijn familie en vrienden ook een grote rol in mijn leven. Samen iets gaan eten, reizen of gewoon eens goed praten en lachen is wat mij het gelukkigst maakt. Tegen nieuwe (dans)avonturen zegt deze nieuwsgierige Flore geen nee, want ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken net zoals ik ervan hou om samen te dansen. Dus... ZET DIE MUZIEK MAAR AAN, LET'S DANCE TOGETHER!

Nieke


"Life is the dancer
and you are the dance"


Hey mijn naam is Nieke, ik ben 16 jaar en ik dans al sinds de kleuterklas bij t's dancexplosion. Na al die jaren heb ik hier dan ook vriendschappen voor het leven gemaakt en heb ik er onvergetelijke momenten beleefd. Mijn favoriete stijl is hiphop maar modern heeft ook helemaal mijn hart gestolen. Naast dansen hou ik ervan om samen met mijn familie naar verschillende plekjes te reizen en ik ben een echte dierenvriend!

Bo


"Droom niet van het leven,
leef je dromen"


Hallo allemaal, ik ben Bo. Ik kreeg de danskriebels te pakken toen ik drie jaar was en sindsdien ben ik een super gelukkige danser in de dansschool! Het belangrijkste voor mij is dat je je goed voelt en veel plezier kan maken in de danslessen. Het voelt voor mij aan als thuiskomen en kan me hier volledig uitleven. Ik ben opgegroeid met hip hop, maar ook in modern en musical kan ik me perfect vinden. Als ik niet aan het dansen ben, vind ik het geweldig om iets leuks te doen met vriendinnen. Andere mensen blij maken maakt van mij een gelukkig persoon!

Lien


"Do what you love,
love what you do"


Mijn naam is Lien. Ik ben 16 jaar en zie het leven als een feestje. Al sinds mijn 3 jaar ben ik trotse danser in de dansschool. Het is en plaats waar ik al ongelofelijke mooie momenten heb beleefd en waar ik me echt thuis voel! Zelf ben ik grote fan van hiphop maar ook modern en andere stijlen vind ik geweldig. Naast dansen vind ik het leuk om te shoppen en dingen te doen met vriendinnen. Ik hou van hondjes en geniet ervan om andere blij te zien.