• 0492/64.12.22
  • tsdancexplosion@gmail.com
  • Veerle / Laakdal

Jaarplanner

In deze jaarplanner kan u alle speciale danslessen, events, dansstages, feestdagen, … doorheen het volledige dansjaar terugvinden. 

 

NIEUW!!

– Speciale danslessen: op deze dagen staan de deuren van de danslessen open om een keertje binnen te kijken bij onze dansers. Dit zal zo zijn bij de Halloween-, Sinterklaas-, Kerst-, Carnaval-, en Paasdanslessen. Op vrijdag gaat dan ook speciaal onze wand open en kunnen de ouders van in de cafetaria de danslessen mee volgen met een hapje en drankje.

– Paasdanskamp: in de eerste week van de paasvakantie wordt er een leuk paasdanskamp georganiseerd voor alle leeftijden. Kom jij ook? En neem jij wat vriendjes/ vriendinnen mee? 

– Dansoptreden verplaatst: Het jaarlijkse dansoptreden dat steeds doorgaat op de laatste zaterdag van juni zal dit jaar doorgaan op de laatste zondag van juni. Dat wil zeggen dat het optreden zal plaatsvinden op zondag 25 juni. De generale repetities zullen verspreid worden over vrijdag en zaterdag om er zo voor te zorgen dat iedereen tijd genoeg heeft om te dansen te oefenen op het podium.