• 0492/64.12.22
  • tsdancexplosion@gmail.com
  • Veerle / Laakdal

| T'S DANCEXPLOSION. NICE TO MEET YOU

Zullen we even kennismaken? T’s Dancexplosion is een dans- en groepslesschool en werd opgericht in 1996 als FITCLUB door Carine Caspar en gaat sinds 2017 verder onder de naam T’s dancexplosion, waar Carine’s dochter Talle nu een frisse, moderne wind laat waaien.

 

Bij T’s Dancexplosion is iedereen welkom vanaf 2,5 tot 102,5 jaar!

 

Ons aanbod is zeer ruim, dus neem snel een kijkje op onze lessenroosters voor danslessen of groepslessen. Er is voor elk wat wils: van danslesjes voor onze mini’s vanaf 2,5 jaar tot pilates en dans voor volwassenen. Wij willen dat jij je goed en op je gemak voelt van het moment dat je binnenkomt, tot je weer buitengaat. Veel fun, maar ook de nodige ‘no pain, no gain’ mentaliteit. Want je komt toch om resultaat te boeken, denken we dan…?

Ben je al lang op zoek naar een leuke dansles of groepsles bij jou in de buurt, maar durfde je de stap nog niet te zetten, je afvragend of het wel iets voor jou zou zijn? Dan is T’s Dancexplosion the place to be! Geen poes-pas, geen dure jaarabonnementen, geen moeilijke, high-tec lessen. Bij ons ga je je al snel helemaal thuis voelen.

 

Wij zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn. Klik even op de “team” link en maak kennis
met elk van ons. En laat ons snel kennis maken met jullie!

 

Tot bij T’s Dancexplosion!

| KOM BIJ ONS DANSEN OF SPORTEN

Overtuigd dat T’s Dancexplosion de juiste plaats is voor jou om te dansen, te sporten of te starten met bewegen? Super, dat horen we graag! Of heb je nog net iets meer informatie nodig om te beslissen of om de juiste les te kiezen? Je kan altijd bij ons terecht.

 

  1. Blader eens door de website. Check ons aanbod, lesroosters en prijzen
  2. Heb je nog vragen? Surf naar de ‘contact‘ pagina en bel of mail ons
  3. Kom eens langs voor een proefles (moet niet, maar mag!). Check “nieuws” voor data
  4. Koop je beurtenkaart tijdens inschrijfdagen of voor het begin van de les
  5. … move it! 😉